"Netpotten zorgen voor transparantie in plasticsector voor de tuinbouw"

"Onze wereld is afhankelijk geworden van plastic producten, maar wij geloven dat onbewuste consumptie en niet-duurzame productiemethoden voorkomen kunnen worden," zegt Oğuz Yörük, oprichter van het Turkse agtechbedrijf Plastobe. "We werken graag samen met onze partners die milieubewust werken en streven naar een nauwkeurige en duurzame productie."

Plastobe produceert netpotten die worden gebruikt in Nutrient Film Technology (NFT) en hydrocultuursystemen. De potten zijn gemaakt van voedselveilig polypropyleen van topkwaliteit. Dankzij hun duurzame en flexibele structuur zijn onze potten geschikt om de planten er gemakkelijk uit te halen en snel te reinigen. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen verlengt de levensduur en voorkomt de verspilling die optreedt bij potten van fragiel plastic van lage kwaliteit. Plastobe biedt klanten ook de mogelijkheid om hun potten te personaliseren met hun eigen logo's en ze zijn in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar.

De netpotten van Plastobe kunnen worden gebruikt in zowel vertical farms als kassen, voor de productie van wortelgewassen, bladgroenten en sommige vruchtgewassen, aldus Oğuz. Telers kunnen planten rechtstreeks in de netpotten plaatsen zonder substraat of een substraat naar keuze gebruiken, zoals kokos of steenwol.

Netpotten wereldwijd beschikbaar
Gevestigd in Turkije is Plastobe goed gepositioneerd voor verzendingen wereldwijd. Plastobe biedt verschillende batchgroottes aan en werkt samen met hun klanten om de batchgrootte en de verzendingsmethode en -kosten in evenwicht te brengen.

Naast de netpotten breidt Plastobe hun productlijn ook uit met de ontwikkeling van NFT-kanaalsystemen die eind 2023 beschikbaar zouden moeten zijn. Het R&D-team van het bedrijf werkt ook voortdurend aan het ontwerp van een nieuwe verticale teeltmethode die nog niet openbaar is gemaakt.

Voor meer informatie:
Oğuz Yörük, oprichter
PLASTOBE
plastobe.pro@gmail.com
www.plastobe.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.