Drie schermen geïnstalleerd bij ombouw tomatenkas voor orchideeën

Orchideeënteler ANSU liet een tomatenkas ombouwen voor orchideeënteelt. Holland Scherming hielp daarbij en maakte een video over de klant bij wie men al vijftien jaar graag over de vloer komt. 

Holland Scherming heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de samenwerking met een klant in de schijnwerpers wordt gezet. ‘Nauwe samenwerking met onze klanten is vereist om specifieke wensen in kaart te brengen en daarbij de best passende schermoplossing te bieden’, aldus Leon Bekenes, Account Manager bij Holland Scherming. ‘ANSU is een klant waar we al 15 jaar graag over de vloer komen.’


Ed Helderman en Leon Bekenes

Maximale energiebesparing
Om (nog) duurzamer en energiezuiniger te telen, heeft Holland Scherming in het groene plantengedeelte maar liefst 3 energieschermen geïnstalleerd. Hiermee heeft ANSU het energieverbruik enorm kunnen terugbrengen. Denk aan een besparing van 47% met het eerste scherm, 60% met het tweede scherm en tot 70% met het derde scherm.

ANSU is de enige Europese kweker van de exclusieve Vanda orchidee.

Voor meer informatie:
Holland Scherming
Leon Bekenes, Account Manager
l.bekenes@hollandscherming.nl 
www.hollandscherming.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.