Dringend: Overnamekandidaat gezocht voor Cor van de Polder & dochter

Tholen – Het loopt als een tierelier in de winkel van bij Cor van de Polder & dochter in winkelcentrum Hesseplaats in de Rotterdamse wijk Alexanderpolder. Vooral in maaltijden zijn ze groot.

Sinds de sluiting van een nabijgelegen groentewinkel afgelopen augustus is het nog een stuk drukker geworden. “We zijn een van de weinige echte AGF-specialisten in de omgeving. Dit succes is iets waar we jaren naartoe gewerkt hebben en ik zou er nog graag de vruchten van plukken, maar helaas laat mijn gezondheid het niet toe”, vertelt eigenaar Cor van de Polder. Hij voelt zich nog goed, maar is ernstig ziek en daarom is hij dringend op zoek naar iemand die de winkel wil overnemen.

Een grote groep vaste klanten weet de winkel te vinden voor gezond en lekker eten met smaak en de winkel maakt een gezond rendement. De bediende winkel is instapklaar en compleet uitgerust met een snij- en kookkeuken om maaltijden te bereiden. Maaltijden zijn een heel goedlopend product, maar daarnaast biedt de winkel een breed en diep assortiment aan groenten en fruit. Het gaat om een huurpand.

Het is voor Cor een afscheid van ‘zijn kindje’. "Op elk ander moment zou het afscheid heel moeilijk zijn, maar nu zijn andere zaken belangrijker", besluit Cor.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met
Cor van de Polder
Cor van de Polder & dochter
Hesseplaats 52
Rotterdam
T: 010-4550860
hesseplaats@corvandepolder.nl 
FB Cor van de Polder en dochter


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven