Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Galia meloen nog niet terug in online assortiment Dirk en DekaMarkt

Komkommerprijs blijft dalen

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen bij avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Twee aanbiedingen in avocado deze week, het gaat om de vaste aanbieding van PLUS (voor de 7e week) en om een aanbieding bij Hoogvliet. Dirk verhoogt de vaste prijs van avocado weer naar 1,19 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Dirk heeft een diepe aanbieding voor bloemkool in week 15. Deze kost 1,49 euro per stuk. Bij de meeste andere supermarkten kost bloemkool een euro duurder. Albert Heijn en Jumbo hanteren de hoogste prijs: 2,59 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Ook in week 15 ontbreekt Galia in de online winkels van Dirk en DekaMarkt. AH, Jumbo, Hoogvliet en Plus hanteren de vaste prijzen van 2,75 euro per stuk, Hoogvliet is goedkoper met 2,69 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Albert Heijn en Plus hebben een aanbieding met 2 kg handsinaasappelen, AH heeft de laagste prijs: 1,99 euro per net. Plus heeft een aanbieding met 2,50 euro per net. Bij Jumbo, Hoogvliet en DekaMarkt kost een netje tussen de 3,19 euro en 3,29 euro, Dirk houdt de vaste prijs met 2,99 net onder de 3 euro.

Klik hier voor een vergroting

De vaste komkommerprijs gaat bij Albert Heijn nog eens 10 cent naar beneden naar 0,85 cent. Ook Jumbo en Plus verlagen de prijs, met respectievelijk 6 en 3 eurocent per stuk. Dirk blijft de voordeligste met 0,79 cent per stuk, maar Hoogvliet heeft een flinke aanbieding in week 15 met een komkommer van 0,95 voor 0,59 eurocent.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.