Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Al zeven keer bestolen, maar echtpaar blijft onverschrokken doorgaan met AGF-verkoop

Dieven veroorzaken ravage in boerderijwinkel Brosens Vers en Gezond

Tholen - Afgelopen weekend hebben dieven enorme schade aangericht in boerderijwinkel Brosens Vers en Gezond. Met een breekijzer forceerden ze de deur en kraakten fruitautomaten waar ongeveer 600 euro aan contant geld in zat.

Bij een fruitautomaat waar alleen met pin afgerekend kon worden, werd een ruitje ingeslagen om een bak druiven buit te maken. Het vervangen van de automaten gaat naar schatting rond de 10.000 euro kosten, waarbij de kosten van de andere vernielingen nog opgesteld moeten worden, vertelt de 70-jarige eigenaresse Helma Brosens.

Het echtpaar Theo (72) en Helma Brosens reed tot aan 2020 rond met een ventkar en opende in 2020 't Winkeltje, een combinatie van automaten en bemande winkel in het buitengebied van Roosendaal. De winkel werd met camera's beveiligd. Dieven hadden echter en koffiebekertje over de camera gehangen om hun sporen te wissen. Ook wisten ze de waakhonden te omzeilen.

Het is de zevende maal dat Theo en Helma te maken hebben gekregen met diefstal. Het heeft hen nooit weerhouden om te stoppen met wat ze al bijna 45 jaar doen, AGF-verkopen. "Er zijn genoeg redenen om te stoppen. De regels van de overheid en de diefstallen. Maar we hebben 40 jaar op de baan gezeten en nu al 4 jaar de winkel. Het is ons vak, klanten komen al jaren bij ons, we blijven gewoon doorgaan anders blijft er nietmand meer over", aldus Theo.

Foto's familie Brosens

Voor meer informatie:
't Winkeltje
www.brosensversgezond.nl
[email protected]
T: 06-53700643/0165-379 572

Publicatiedatum: