De start van dit nieuwe kasseizoen in Zuid-Spanje markeert ook een nieuw begin voor het zaadhuis CapGen Seeds uit het Spaanse Almería. Het jonge zaadbedrijf, dat slechts 12 jaar op de teller heeft, is bekend van rassen als Obélix in pruimtomaten of Estoque in rode Lamuyo-paprika's.

De nieuwe mensen op de foto zullen deel uitmaken van de productieafdeling, waar ze gaan helpen met de productie en logistiek van het bedrijf, van de commerciële afdeling – om het werkgebied uit te breiden en zo ook meer telers regelmatig te kunnen bezoeken met de service en de rassen die we aanbieden – en van de marketingafdeling om de communicatie en de zichtbaarheid van het bedrijf te verbeteren. Ten slotte zal ook het personeelsbestand in het laboratorium toenemen. Daar onderzoeken, testen en ontwikkelt het bedrijf nieuwe rassen..

Verder gaat CapGen Seeds nieuwe software in gebruik nemen. Het is een systeem waarmee de afstemming tussen de personeelsleden van de verschillende afdelingen en de relaties met de klanten kunnen worden verbeterd. De efficiëntie in elk van de interne processen zal worden verhoogd. Dat zorgt voor een verkorting van de responstijden en dus een verhoging van de klanttevredenheid en -loyaliteit.

Voor meer informatie:
CapGen Seeds
www.capgenseeds.com