Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw team en nieuwe rassen op tomatenevenement

Tijdens het Global Tomato Congress 2022 werd het nieuwe Totam Team officieel voorgesteld. Eén van de nieuwe gezichten is Pieter Vermeulen. Hij is in maart begonnen in de rol van Product Development Manager.

Op het evenement presenteerde het veredelingsbedrijf nieuwe rassen. Totam Seeds werden gepresenteerd, trokken veel belangstelling. De boodschap van het Global Tomato Congress was duidelijk: de tomaat van de toekomst zal steeds kleurrijker worden, de consumptiemogelijkheden zullen verveelvoudigen en deze worden een fundamenteel ingrediënt om smaak, frisheid en esthetiek toe te voegen aan een breed scala van gerechten.

Met dit in het achterhoofd presenteerde Totam Seeds 3 volledig nieuwe producten. De eerste was SH 9133, een cherrytomaat met een heldere citroengele kleur en een sterke, zoete smaak. Daarnaast waren: SH 9074, een feloranje minipruim met een volgens de veredelaars 'uitzonderlijke sapdikte', en SH9164, een andere minipruimtomaat die de aandacht trok door 'zijn intens glanzend rood, zoetheid en knapperigheid' te zien..

Totam Seeds, een Mitsui & Co. bedrijf, maakt deel uit van de Zaden Business Unit van de Groep, die verschillende zaadproductiebedrijven omvat: Top Seeds International IL, Totam Seeds NL, ISI Sementi IT, Xiangyan Seeds China, en Japan Vegetable Seeds JP.

Prominent is aandeelhouder in Totam Seeds.

Voor meer informatie:
Totam Seeds
www.totamseeds.nl 
info@totamseeds.nl  

Publicatiedatum: