Geen drama met klimaatbeheer in de kas in het Griekse Drama

Midden in een berglandschap in Drama, in het noorden van Griekenland, bevindt zich het indrukwekkende kassenproject van Wonderplant. In deze 23 hectare grote kas worden tomaten op substraat geteeld die in heel Griekenland worden verkocht.

De kas van Wonderplant is onlangs aanzienlijk uitgebreid. Twee iSii systemen zorgen nu voor de complete besturing en klimaatbeheersing in deze kas.

Samen met partner GreenTech Engineering & Consulting, een ontwikkel- en bouwbedrijf van hightech kassen in Griekenland, en Van der Hoeven Horticultural Projects heeft het bedrijf de wensen van de teler en de eisen die aan het systeem worden gesteld in kaart gebracht en een oplossing kunnen bieden.Area Sales Manager van Hoogendoorn Growth Management, Kevin Spoelder: "Wonderplant is een project waar we bij Hoogendoorn erg trots op zijn. Niet alleen is deze hightech kas zeer goed gebouwd, maar ook het feit dat wij al jaren bij dit project betrokken zijn, is een perfect voorbeeld van de langetermijnrelatie die wij graag met onze klanten en partners onderhouden".Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
info@hoogendoorn.nl 
www.hoogendoorn.nl 
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven