Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouw nieuwe bio-kas bezig in Burgenland

Veganis is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw biologisch kassencomplex in St. Andrä am Zicksee, gelegen in Burgenland. Dit complex, inclusief alle benodigde infrastructuur, zal een oppervlakte van 5,5 hectare beslaan, waarvan 3,2 hectare voor teeltdoeleinden zal worden gebruikt. Volgens de directeur van Veganis, Christoph Mick, zal dit het grootste en meest moderne biologische kassencomplex in Oost-Oostenrijk worden. Het zal voorzien zijn van een pakstation, koelruimtes, ruimtes voor medewerkers, kantoorfaciliteiten en alle andere benodigde voorzieningen om de operatie zelfvoorzienend te laten functioneren.

De voltooiing van het project, genaamd "Bio Gemüsewelt Seewinkel", wordt dit jaar nog verwacht, met de eerste productie die naar verwachting rond medio februari zal starten. In eerste instantie zal de focus liggen op de teelt van komkommers en tomaten.


Veganis-directeur Christoph Mick

Het doel van het nieuwbouwproject is om duurzaamheid en technologie op een zo effectief mogelijke manier te combineren. Volgens de visie van de directeur van Veganis zullen beschikbare grondoppervlaktes in de toekomst steeds schaarser worden, terwijl de bevolking blijft groeien. Om uit een vierkante meter grond een gezonde en goede opbrengst te halen, is het integreren van technologie de meest effectieve aanpak.

Voor meer informatie:
Christoph Mick
Veganis GmbH
Wienerstraße 38
A-7161 St. Andrä, Oostenrijk
Tel.: +43 2176 40191
[email protected]
https://www.veganis.at/

Publicatiedatum: