Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verse verticaal geteeld pesto uit Italiaanse vertical farm

Planet Farms introduceert het PESTOOH assortiment, Planet Farms' allereerste verse pesto-assortiment, volledig gemaakt van hun verticaal geteelde basilicum. Je kunt Planet Farms' PESTOOH online en in de winkel vinden bij Esselunga en snel ook bij Iper, Il Viaggiator Goloso, Unes, U2, Amazon en Macai en vanaf eind april ook bij to.market.

De textuur en de smaak van PESTOOH zijn het resultaat van een transformatieproces dat plaatsvindt binnen enkele uren na de oogst en op slechts een paar kilometer afstand van hun vertical farm in Cavenago. Het teeltproces van Planet Farms zorgt ervoor dat de basilicum nooit gewassen hoeft te worden, waardoor de essentiële oliën van de bladeren bewaard blijven die nodig zijn voor een ongeëvenaarde smaak en textuur.

Planet Farms verkoopt twee soorten PESTOOH - een met en een zonder knoflook - zonder bewaarmiddelen en met slechts zes ingrediënten: extra vergine olijfolie, Planet Farms-basilicum, Parmigiano Reggiano DOP van meer dan 12 maanden oud, Pecorino Romano DOP, mediterrane pijnboompitten, zout (en knoflook, voor de originele versie).

Voor meer informatie:
Planet Farms 
info@planetfarms.ag 
www.planetfarms.ag 

Publicatiedatum: