NL Services neemt opzetactiviteiten DS Smith in Hoek van Holland over

"Wij weten wat het inhoudt om een opzetmachine te bemannen"

Tholen - "De afgelopen tweeënhalf jaar hebben wij als NL Services de opzetactiviteiten in Hoek van Holland voor DS Smith verzorgd. Door het besluit van DS Smith om de opzetactiviteiten in Hoek van Holland te beëindigen hebben wij de mogelijkheid gekregen om deze activiteiten op de locatie aan het Amersgat 7 in Hoek van Holland volledig over te nemen", vertelt Giel van Maarseveen van NL Services The Box Company, dat onderdeel is van de Envido Groep.

"Als eerste volledig onafhankelijke opzetstation zijn wij ervan overtuigd dat wij de markt een unieke dienstverlening kunnen bieden. Wij hebben ons de afgelopen periode vooral gericht op het volledig automatiseren van het gehele administratieve proces van order tot en met uitleveren. Daarnaast blijft er vanzelfsprekend een nauwe samenwerking met ‘s werelds grootste kartonleveranciers", vertelt Giel.

Productielijn van 21 opzetmachines
"Als onafhankelijk opzetstation kunnen de klanten ons benaderen voor het opzetten van specifieke dozen en/of het uit voorraad leveren van reeds opgezette dozen. Vanuit ons verkoopmagazijn hebben wij diverse maten van dozen klaar staan die eventueel dezelfde dag geleverd kunnen worden. Met onze productielijn van 21 opzetmachines zijn wij in de mogelijkheid om snel te kunnen leveren, ons doel is dan ook om leveringen binnen 24 uur te realiseren."

"Wij begrijpen heel goed dat het voor een teler vaak lastig is om in te schatten wanneer er besteld moet worden. Niemand zit te wachten op een lading dozen zonder dat de oogst gereed is. Wij hebben geconstateerd dat een aantal grotere klanten graag zelf willen opzetten, maar ons antwoord hierop is 'schoenmaker blijf bij je leest'. Wij weten wat het inhoudt om een opzetmachine te bemannen, te onderhouden en er zorg voor te dragen dat de plano’s van de juiste kwaliteit zijn om het productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gezien ons afnamevolume bij de diverse kartonleveranciers in Europa kunnen wij zeer scherpe tarieven aan onze klanten garanderen", aldus Giel.

Nieuwe webshop
Hij benadrukt dat NL Services altijd de samenwerking zal zoeken en de gemaakte afspraken altijd zal nakomen. "Eventueel kunnen wij voor specifieke klanten een voorraad opgezette dozen aanhouden zodat bij een bestelling de dozen direct geleverd kunnen worden. Wij begrijpen als geen ander dat de huidige economische situatie met de verhogingen in energie en grondstofprijzen dat het een moeilijke start van het seizoen zal betekenen en dat er wellicht minder vraag naar dozen zal zijn in de markt. Echter, wij zien hier ook kansen, zo zullen wij medio 2022 onze webshop lanceren waardoor wij zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid bieden om rechtstreeks bestellingen te doen. Via de webshop kunnen ook kleinere orders geplaatst worden waardoor het voor de kleinere telers ook interessant wordt om bij ons een bestelling te plaatsen."

Wij kunnen wanneer gewenst de dozen ook van een eigen private-label laten voorzien. Onze leveranciers in Nederland, Duitsland en Italië hebben alle mogelijkheden in huis. Wij zijn klaar voor de toekomst en wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten de komende jaren op een goede manier van dienst kunnen zijn", besluit Giel.

Voor meer informatie:
Giel van Maarseveen
NL Services B.V. The Box Company
Amersgat 7
Tel: 0174 257 088 (vanaf 22 april)
info@nl-service.nl (vanaf 15 april)
www.nl-service.nl (vanaf 1 mei)


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven