"Flinke besparing op materiaalkosten"

Beekenkamp introduceert nieuwe transport- en oogstbakken voor glasgroenten

Jerry Arkesteijn introduceert op Fruit Logistica 2022 in Berlijn de nieuwe transport- en oogstbakken voor glasgroenten. Ze zijn ontworpen voor storingsvrije automatische verwerking bij gebruik van transport- en kettingbanen. De relatief open bodem wordt gebruikt bij product wat gewassen, gespoeld of gekoeld moet worden. Het grootste verschil is dat de zoekrand aangepast is, waardoor de bakken beter ge- en ontstapeld kunnen worden. Er zijn drie soorten, de bodem maakt het onderscheid:

Hoge transportbak, met geribbelde rasterbodem

Hoge transportbak, met gladde rasterbodem

Met gladde vrij gesloten bodem. Drain aan omtrek en centraal. De relatief dichte bodem zorgt voor minimale drukschade van uw product.

De bakken zijn overigens iets lichter van gewicht, waardoor het een iets goedkopere bak is. Maar over materiaal gesproken: grondstoffenprijzen, zoals ook kunststof, rijzen de pan uit. Aart Jan Bos, Beekenkamp Verpakkingen: "De besparing van de materiaalkosten van deze bak valt eigenlijk een beetje in het niet hierdoor. Eigenlijk zijn we heel blij dat wij nog wel kunnen leveren. Het materiaal is schaars. We doen meer dan ons best om aan de vraag te voldoen. En tot nu toe lukt dat ook."

Voor meer informatie:
Beekenkamp Verpakkingen B.V.
Korte Kruisweg 157
2676 ZG  Maasdijk  
T: +31 (0)174 52 61 00
www.beekenkamp.nl/verpakkingen/agf-hoog-kratten/
www.beekenkamp.nl/verpakkingen/en/transport-boxes-high/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven