Eric Bulters:

"Corona heeft klantenkring helemaal veranderd"

Tholen – Maar wat blij zijn groentebroers Bulters met hun nieuwe werkpaard. Dagelijks vervoert hij vele kilo’s aan AGF, de laatste maanden extra zwaar beladen gezien de horecalockdown. De opleving in bij de normaal al goed draaide AGF-speciaalzaak is welkom, maar “liever zou ik willen dat alles weer normaal is”, verzucht Eric Bulters, van de gelijknamige groentewinkel in Haarlem.


Eric Bulters (r) neemt de nieuwe wagen in ontvangst bij de dealer

Net als na de vorige lockdown verwacht Eric dat handel weer teruggaat naar pré-lockdown niveau. Dan gaan de mensen in het weekend weer buiten de deur eten. Dat hebben ze na de eerste lockdown ook gezien. Wat wel een blijvende verandering is door corona is de gewijzigde klantenkring. “Deze is helemaal veranderd. We krijgen een veel jonger publiek binnen die vooral op zoek zijn naar gemak. De ouderen zien we juist wat minder”, vertelt Eric.


Versgemak is een groeimarkt

Jos Bulters is de motor achter het gemaksegment dat al lang niet meer uit stamppotten bestaat. Poké bowls, pizza’s, broodjes, groentekasteeltjes, cheescake, allemaal lekkere dingetjes die grif aftrek vinden. Eric doet vooral voor de inkoop van AGF en vanaf deze week met de nieuwe bus met daarop een nieuwe tekening van de hand van Eric Coolen van De groentebroers die trots zijn op hun stad Haarlem. De vorige tekening was 10 jaar geleden gemaakt, het leeftijdsverschil is te zien, maar de beide broers stralen nog altijd even veel.


De oude (r) en nieuwe tekening van de broers Jos en Eric Bulters

Voor meer informatie:
Eric Bulters
Groentespecialist Bulters
Maasstraat 12
Haarlem
T: +31 (0)23 537 3271
info@agfbulters.nl    
www.agfbulters.nl      


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven