Verduisteringsschermen voor Big Marble Farms

Big Marble Farms heeft aangekondigd dat het in alle bestaande kassen verduisteringsschermen boven het gewas geïnstalleerd. Met het project zal de hoeveelheid licht die tijdens de wintermaanden wordt uitgestraald aanzienlijk verminderen en daarmee wil de teler de impact van hun bedrijf op de omgeving verminderen.

Zodra het nieuwe project is afgerond zullen alle 22 hectare van de kas over verduisteringsschermen beschikken. De werkzaamheden voor de aanpassing van de kas beginnen in de herfst van 2021 en zullen in de tweede helft van 2022 worden voltooid.

"Toen we twaalf jaar geleden begonnen was het moeilijk voor te stellen dat ons bedrijf eruit zou zien zoals het vandaag doet. De gemeenschap heeft ons enorm gesteund en we vinden het niet vanzelfsprekend dat onze activiteiten van invloed zijn op de mensen om ons heen," aldus Ryan Cramer, CEO van Big Marble Farms. "We houden ervan om hier te telen en zaken te doen. Dit project is een proactieve stap om de impact op onze vrienden en buren te verminderen."

Voor meer informatie:
Big Marble Farms
www.bigmarble.ca 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven