Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crowdfundingcampagne voor hydroponic teeltsets

Er is een nieuwe mogelijkheid voor investeerders die interesse hebben in de tuinbouwsector. Het Israƫlische bedrijf TAPKIT Hydroponic Systems is een crowdfundingcampagne begonnen.

Met meer dan 30 succesvolle installaties wereldwijd wil het bedrijf opschalen. "We hebben al een consistente verkoop, maar het is nu tijd om distributienetwerken op te zetten en tegelijkertijd de ontwikkeling van onze mobiele app verder uit te werken," zegt Avner Shohet.

Het is niet verwonderlijk dat de tuinbouwsector populair is bij investeerders, volgens Avner. "We bieden een duurzame oplossing voor een wereldwijd probleem - de behoefte aan veilig geteeld voedsel - en het is een sector die interessante groei- en investeringsopties biedt."

Een van de bedrijven die in dit profiel passen is TAPKIT Hydroponic Systems. Hun product, de Tapkit, stelt kleine en mediumgrote telers in staat om hun eigen kruiden en bladgroenten te telen als 'farm-to-table'-oplossing, in een veilige en schone substraatteeltomgeving, met een milieuvriendelijk, geavanceerd, technologische productiesysteem.

In de laatste paar jaar hebben ze meer dan 30 klanten geholpen, zowel in Israƫl als in andere landen ter wereld. Alle klanten verkopen al producten op hun markten; verse kruiden van hoge kwaliteit, geteeld in substraat.

"Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op distributie door regionale distributeurs," legt Avner uit. "Een succesvolle distributeur verkoopt al producten in de Filipijnen." Nu hun concept bewezen is door meer dan 30 succesvolle telers zijn ze er klaar voor om meer distributeurs toe te voegen. "Het doel van deze investeringsronde is het opzetten van een netwerk van distributeurs wereldwijd."  

En er is meer. De Tapkit wordt geleverd met een speciale app, i-Droponics, die de gebruiker door de installatie heen begeleidt, tot aan het planten, onderhoud en het oplossen van problemen. Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de app. Uiteindelijk wordt het geld ook gebruikt voor het ontwikkelen van andere modellen van de Tapkit. "Tapkit heeft 3 modellen voor verschillende klimaatomstandigheden. Door onze modellen uit te breiden kunnen we ook onze markt vergroten."

Klik hier voor meer informatie over de investeringsmogelijkheid. 

Publicatiedatum: