Twee nieuwe buisrailwagens met extra snufje R&D

Berkvens Greenhouse Mobility brengt twee nieuwe buisrailwagens op de markt. het gaat om de modellen GL-3500-D en GL-5000-D.  

De nieuwe Berkvens GL-D modellen buisrailwagens zijn het antwoord op de nieuwe, door de overheid opgelegde regels. 

Leon met naast zich de GL-3500-D 

Gebruiksvriendelijk
De producent van buisrailwagens heeft de gelegenheid aangegrepen ook 'een extra snufje R&D' toe te voegen. Verkoper Leon Verkoelen legt uit: "Het innovatieve design is gericht op gewasbescherming en hygiëne en bevat een unieke gas- en remfunctie met cruise control voor nóg meer efficiency. Deze buisrailwagens zijn uiterst duurzaam en geheel onderhoudsarm."

Gebruiksvriendelijkheid is het speerpunt bij het ontwerp van onze schaarwagens. Dit uit zich bijvoorbeeld in het contactloze RVS-voetpedaal waarbij je kunt kiezen tussen de gas- of remfunctie. Door de cruise control aandrijving werk je aangenaam, efficiënt en veilig.

Bovendien zijn stabiliteitsstempels niet nodig voor onze 3-schaar de GL-5000-D. De schaarwagen tot 5 meter hoogte voldoet hiermee aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Deze eigenschap voorkomt gewasbeschadiging en is een must voor elke teler."

Mechanisch
Berkvens kiest voor robuuste mechanische oplossingen in plaats van elektronische oplossingen op printplaten. "Neem onze potmeter ten behoeve van snelheidsregeling, deze constructie is onbreekbaar. Maar ook de elektra in de wagen is mechanisch geconstrueerd. Absoluut ‘hufterproof’, daar steek ik mijn hand voor in het vuur!”

De Berkvens GL-D modellen buisrailwagens zijn in 2 verschillende maximum plateau hoogtes te verkrijgen, namelijk in 3500 mm en 5000 mm. 

Voor meer informatie:
Berkvens Greenhouse Mobility
www.berkvensgm.nl
info@berkvensgm.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven