Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe weegschaal voor blauwe bessen en cherrytomaten

De nieuwe weegschaal van Zetapack, genaamd MP4, is speciaal ontworpen voor blauwe bessen en losse cherrytomaten. "We richten ons vooral op kleinschalige en middelgrote teeltbedrijven die, ondanks de weinige ruimte in hun magazijn, hun werk willen automatiseren. De installatie heeft een afmeting van 3900x2600 mm", leggen eigenaar Nicola Antonacci en commercieel manager Arianna Zammarchi uit.

De machine is te zien op de Macfrut (stand D3-089)

Met dit compacte, gebruiksvriendelijke en precieze systeem is het mogelijk om een snelheid van ongeveer 40 verpakkingen per minuut te halen. "De machine behandelt de producten bovendien met de grootste zorgvuldigheid om beurse plekken te vermijden."

Eenmaal gesorteerd, wordt het product naar de weegschaal met 4 trilkanalen geleid. Het weegsysteem bereikt met grote nauwkeurigheid het beoogde gewicht dankzij een dubbele ontlading op de trechter. Elk trilkanaal bestaat namelijk uit een hoofdkanaal dat 70-80% van de verpakking vult en een kleiner kanaal dat zorgt voor de uiteindelijke gewichtscorrectie.

Het is mogelijk om met verschillende soorten punnets te werken, met een gewichtsbereik van 125 tot 1.000 gram. Zetapack kan ook zijn eigen automatische punnetontstapelaar leveren die 50-55 verpakkingen, zowel plastic als kartonnen punnets en van verschillende formaten, per minuut kan verwerken.

Nicola Antonacci (eigenaar) en Arianna Zammarchi (verkoopverantwoordelijke)

Achter het weegsysteem kan elk type verpakkingsmachine worden gekoppeld. Zetapack kan ook een printer leveren en een machine die de etiketten bovenop, aan de zijkant of onderaan de verpakking aanbrengt.

Zetapack is standhouder op de komende Macfrut (Rimini, 8-10 mei) op stand D3-089.

Voor meer informatie:
Zetapack
Via L. Longo, 220
47521 Cesena (FC) – Italië
www.zetapack.it

Publicatiedatum: