Eén centraal aanspreekpunt bij kassenbouw

Een team van deskundigen om een kas te ontwerpen en vervolgens het beheer, de controle en het onderhoud uit te voeren. Dat is de rol van het Italiaanse AdTec Systems, een bedrijf dat kassystemen bouwt en daarbij een beroep doet op partners als Bogaerts GL voor de interne monitoring, Priva en Anjou Automation voor de klimaatregeling en irrigatie.

“Wij zijn een jong bedrijf, maar ieder van ons heeft een lange ervaring in de sector. Wanneer je een kas bouwt, gaat het niet alleen om de buitenkant, maar er zijn technologische systemen nodig om de kas tot leven te laten komen. En hier komen wij in het spel om de hydraulische systemen, de airconditioningsystemen, de elektrische systemen, de hernieuwbare energie en de warmtekrachtkoppeling te ontwerpen en te implementeren. Wij zorgen er ook voor dat de installatie van de nieuwste generatie besturingscomputers zoals die van Priva en Anjou Automation geschiedt”, zegt partner Fabio Galli.

Een van de belangrijkste partners is het Belgische bedrijf Bogaerts GL, gespecialiseerd in logistieke oplossingen en oogstoplossingen voor de professionele glastuinbouw. Het is een bekend bedrijf met betrekking tot de ontwikkeling en productie van machines en accessoires voor de industriële glasteelt, zoals Qii-Lift trolleys voor verwerking, Qii-jet trolleys voor behandelingen. Dit zijn slechts een aantal van de vele producten die 100% van de behoeften van elke teler dekken, allemaal vervaardigd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Alle ontwerpen worden door het bedrijf zelf gemaakt, met behulp van de nieuwste 3D-technologie. Bogaerts GL heeft in de loop der jaren een uitgebreid assortiment modulaire en standaardconcepten ontwikkeld.

Voor AdTec Systems zijn de service en dienstverlening een aspect dat van fundamenteel belang is. Door de voortdurende stijging van de bedrijfskosten dreigen periodieke inspecties te worden verschoven, waardoor de duurzaamheid en de functionaliteit van het bouwwerk en zijn systemen in het gedrang komen.

“Wij zijn ons er heel goed van bewust dat het belang van algemeen onderhoud aan de systemen fundamenteel is. Wij kunnen de partner zijn die zich beschikbaar stelt voor het behoud van de efficiëntie van de controlesystemen en de systemen zelf. Gezien hun langdurige en intensieve gebruik moeten zij periodiek worden gecontroleerd. Het is fijn als dit door deskundigen wordt gedaan die de beste interventie en oplossing weten aan te bevelen om hun levensduur te verlengen en de best mogelijke efficiëntie te garanderen”, zegt Galli.

"Wij staan ter beschikking van de klant en zal samen met hem zijn behoeften evalueren, een evenredig systeem voorstellen en de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Of het nu gaat om een irrigatie-, verwarmings-, elektrisch of besturingssysteem, onze prioriteit is het waarborgen van energie, duurzaamheid, de kwaliteit van de door ons aangeboden oplossingen. Datzelfde geldt voor de eenvoud van het beheer en de bediening, zodat de exploitanten zich kunnen concentreren op hun teelt in de kassen”, besluit Galli.

Voor meer informatie:
Fabio Galli
AdTec Systems 
Via Ippolito Pindemonte,
37063 Isola della Scala, Verona - Italië
+39 329 2307872
info@adtecsystems.it 
www.adtecsystems.it  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven