Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ellen van Kester, Horticola Guadalfeo

"Smaak van het jaar Award voor zowel Marazul- als Cherokee-tomaat"

Tholen - Voor de Marazul-tomaat heeft Horticola Guadalfeo uit Motril al drie jaar het 'Sabor del año (smaak van het jaar)-certificaat. Dit is een instituut dat door  een consumentenpanel van tachtig personen een product test op de aspecten smaak, geur, textuur en algemene tevredenheid. "Dit jaar is het gelukt om ook voor de variëteit Cherokee dit certificaat te verkrijgen", vertelt Ellen van Kester. "Voor ons is het een bevestiging dat zowel de Marazul als de Cherokee aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Beide producten zijn exclusief bij Guadalfeo te koop."'



"Het koude weer deze maand had ook zijn weerslag op onze producties. Door de kou komen er kleinere hoeveelheden binnen. Hier aan de kust hebben we niet zulke lage temperaturen als in verschillende delen van Spanje maar de temperatuur zakt 's nachts soms toch nog naar 4 graden. Dit betekent dat de rijping van de tomaten veel langzamer verloopt", vertelt Ellen. "Daarnaast hadden we problemen met de leveringen aan onze klanten vanwege de geblokkeerde wegen, maar inmiddels is alles weer gestabiliseerd." 

Voor meer informatie:
Ellen van Kester
Horticola Guadalfeo
Ctra. Celulosa Km.199
18600 Motril
Tel: 958 60 23 04
Fax: 958 82 49 26
ellen@hguadalfeo.com  
www.hguadalfeo.com