Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Light Weight PP emmers

Poorthuis Packaging heeft een light weight PP emmer voor o.a. snoeptomaten ontwikkeld. De emmers hebben uitsparingen in de zijwand waardoor er 25% minder plastic wordt gebruikt. De inhoud van de emmer is met een 100% R-PET deksel geschikt voor 500gr. tomaatjes. Bij 400 gram tomaatjes kan er ook een kartonnen deksel op de emmer worden gezet waardoor er 45% minder plastic wordt toegepast.

Met een gewicht van 21 gram is de verpakking aanzienlijk lichter dan de huidige PP emmers voor snoeptomaten. In het voortraject is veel tijd genomen om het juiste gatenpatroon te kiezen. Zo zijn er houdbaarheidstesten voor de tomaten uitgevoerd en testen of de emmer genoeg stabiliteit houdt.

Decoratie
Door de uitsparingen rondom de emmer te plaatsten is er voldoende ruimte om de nodige info en uitstaling op de emmer te plaatsen. Zowel In-Mould-Labeling (IML) als Offset druk kan worden toegepast op deze nieuwe emmer. Hier zitten geen volumerestricties aan verbonden. De emmer is per direct beschikbaar.

Voor meer informatie:
Poorthuis Packaging 
De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen
0031-(0)546 -563-313
[email protected]

Publicatiedatum: