Randor Cena, Hortus Supplies International:

"Bio-clips en -trossteunen komen eraan"

Sinds drie jaar geleden is HSI begonnen met testen van nieuwe clips en trossteunen. Randor Cena, de belangrijkste contactpersoon met betrekking tot deze productontwikkeling en -verkoop in de Noord-, Midden- en Zuid-Amerikaanse markt, vertelt over de producttesten en resultaten. Ook ondersteunt hij de Europese markt. 


Randor Cena

Het testen deed HSI samen met telers die de producten in hun kas gebruiken. "De testresultaten waren uitstekend", aldus Randor. De bedrijven in Canada en Nederland die drie jaar geleden met de tests zijn begonnen, plaatsen sindsdien bestellingen. "Vanaf september beginnen we met het opbouwen van een grotere voorraad vanwege de grote vraag, wat betekent dat er genoeg beschikbaar zal zijn rond de teeltwisseling en gedurende het hele jaar."De telers die de producten hebben getest, zeggen dat de producten door het goede clipmechanisme gemakkelijk te verwerken zijn, en dat ze tevreden zijn over de stevigheid van de houvast van de clip aan de draad en positief verbaasd zijn over de prijs-kwaliteitsverhouding, aldus Randor. Ook is de goede UV-bestendigheid van de kunststof een positief punt, waardoor een lange levensduur ontstaat.

“De bogen en clips zijn er in vier kleuren: wit, transparant, zwart en terracotta. De producten zijn verkrijgbaar in 100% nieuw polypropyleen en gerecycled materiaal. Naast onze PP-producten hebben we momenteel biologisch afbreekbare clips en tros-steunen in een zeer vergevorderd stadium van veldtesten. We hebben al de eerste reserveringen ontvangen voor BIO-clips voor onze klanten. We zijn erg enthousiast over alle positieve feedback."

Voor meer informatie:
Hortus Supplies International

Randor Cena
randor@hsibv.com 

Noordpolderweg 21
1432 JH Aalsmeer
Netherlands
+ 31 297 52 49 19
export@hsibv.com
www.hsibv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven