Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Fijnstof opvegen en zuigen eenvoudiger dan ooit"

"Sinds de lancering van de Stefix 135 bij de IPM Essen in 2016 is deze machine internationaal een succes gebleken", aldus Steenks Service. "Inmiddels is deze machine vele keren verkocht en is hij anno 2020 nog steeds heel populair."

Dit komt volgens de producent met name doordat deze machine speciaal ontworpen is om ongelijke terreinen schoon te vegen. Denk hierbij aan het anti-worteldoek dat wordt gebruikt om de teeltvloer te bedekken, zowel in de kas als in de buitenvelden.

Voorheen werd het fijnstof zelf door arbeidskrachten opgeruimd met behulp van bladblazers of bezems, wat vaak veel tijd kostte en ook niet hygiënisch was. Dit zorgde er namelijk voor dat het opgeblazen stof neerdaalde op de omringende gewassen.

10.000 vierkante meter per uur
Om dit probleem uit de wereld te helpen, introduceerde Steenks Service de Stefix 135. Deze opzit-doekveger beschikt over brede wielen die het doek niet beschadigen, geen sporen achterlaat én het fijnstof opzuigt. Buiten het fijnstof wordt ook ander afval opgeveegd, denk hierbij aan achtergebleven zaden. De Stefix 135 heeft een capaciteit van maar liefst 10.000 vierkante meter per uur en dankzij de speciale sporing van de wielen laat de machine geen sporen achter.

Voor de kwekers die minder vaak gebruik hoeven te maken van een veegmachine, is de Stefix 73 een goed alternatief. Deze achterloop-machine is wat kleiner in formaat en heeft een capaciteit van 3.400 vierkante meter per uur.

Steenks-Service.nl is op onderstaande beurzen te vinden:

  • IPM Essen: Hall 3, Stand 3A32   
  • Fruit Logistica Berlin: Hall 4.1, Stand C-01
  • HortiContact Gorinchem: Stand A107

Voor meer informatie:
Steenks Service
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: