Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opvallende displays voor Food Fellows

Food Fellows, de start-up die overtollige tomaten en andere groenten verwerkt in soepen, sauzen en blends, heeft onlangs de Spaanse vezelplaatmateriaalproducent Obeikan MDF zien aansluiten. Het bedrijf helpt om opvallende retaildisplays te maken om de Food Fellows-producten aan te prijzen.

Lees hier meer over Food Fellows en de stappen die in 2019 werden gezet door de start-up.

Obeikan heeft speciale displays ontwikkeld die al in Duitse supermarkten zijn geplaatst om de herkenbaarheid van de producten op de verkooppunten te verhogen. De displays verbeteren de zichtbaarheid en zullen de afzet bevorderen dankzij hun in het oog springende en kleurrijke ontwerp, zo is Obeikan overtuigd. 

"De tomatensaus van 'Food Fellows' moet concurreren met hoogwaardige producten binnen het AGF-segment. Met een opvallende display met een capaciteit van 30 kilo per tray, die de aandacht van de consumenten op de verkooppunten trekt, moet dat concurreren zeker lukken," vertelt Salvador Martínez, algemeen directeur van Obeikan MDF. 

 

Voor mee informatie:
Obeikan MDF

www.obeikanmdf.com

Publicatiedatum: