Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looije focust zich volledig op verpakkingstak

De Looije Group neemt afscheid van haar dochteronderneming Looije Uitzenden en richt haar volledige aandacht op de verpakkingsdivisie Looije Packing. Het in 2001 opgerichte uitzendbureau P. Looije Verpakkingen, vandaag de dag beter bekend als Looije Uitzenden, is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat in het hoogseizoen werk biedt aan ruim 800 uitzendkrachten.

Wat in januari 2017 begon als een incidentele samenwerking tussen de uitzendbureaus Looije Uitzenden en Watch Out, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een samenwerkingsverband van aanzienlijke omvang. Gezien de dagelijkse uitdagingen op het gebied van klantaanvragen, wet- & regelgeving, en het streven naar goed werkgeverschap, hebben de betrokken partijen besloten om de uitzendwerkzaamheden onder één vlag voort te zetten. Watch Out zal alle verantwoordelijkheden overnemen, inclusief de zorg voor meer dan 500 tijdelijke werknemers.

Deze strategische zet stelt de Looije Group in staat om zich volledig te richten op Looije Packing. Met zeven locaties heeft Looije Packing de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt en zich gevestigd als een belangrijke speler in de verpakkingsindustrie voor groenten en fruit. Het bedrijf streeft ernaar om zich de komende jaren te concentreren op innovatieve verpakkingsoplossingen, het volledige ontzorgen van de klant en locatie overstijgend werken. Hierdoor kunnen zij snelle assistentie en de hoogwaardige service aanbieden, zoals klanten binnen de AGF-branche verwachten.

Voor meer informatie:
René Tunker
Looije Packing
Mob: 06-57437236
sales@looijepacking.com
www.looijepacking.com

Publicatiedatum: