Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe thermische inkjetoplossing voor flexibele verpakkingen

Domino Printing Sciences kondigt de lancering aan van een nieuwe thermische inkjet (TIJ) printer, die speciaal voor lijnen voor flexibele verpakkingen is ontworpen, inclusief voedselverpakkingen. De nieuwe TIJ-voor-TTO-oplossing in Domino's Gx-Serie is een alternatief voor traditioneel thermo transfer printen (TTO) voor lijnen voor flexibele verpakkingen, waar een-, twee of vierregelige tekstcodes en kleine 2D-codes tot 10 mm2 worden geprint.

In voorbeeldberekeningen bespaarde Domino's oplossing tot 95% aan afval en 70% aan kosten door verbruiksartikelen en downtime. Dit in vergelijking met standaard TTO-oplossingen voor het printen van een- of tweeregelige tekstcodes en vierregelige tekstcodes met twee printkoppen. Dit levert een return on investment op in slechts twaalf maanden.

"We zijn er bij Domino trots op dat we onze klanten met de meest geschikte codeeroplossing kunnen ondersteunen, afgestemd op hun individuele wensen, ongeacht ondergrond, product of productielijn", vertelt Paul Clarke, Portfolio Director bij Domino Printing Sciences. "Om op flexibele verpakkingen te printen, is er niet één universele oplossing die voor alle fabrikanten werkt. Onze TIJ-voor-TTO-oplossing in Domino's Gx-Serie is een kosteneffectieve oplossing voor fabrikanten die eenvoudige codes op flexibele verpakkingen moeten printen. We zijn heel trots om deze oplossing op de markt te brengen."

Voor meer informatie:
Domino Benelux
030 - 636 33 33
[email protected]
www.dominobenelux.com

Publicatiedatum: