Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
compleet ketelhuis in zeecontainer komt vanuit Nederland

'Maatpak' voor Portugese cannabisteler

Calor Holland heeft onlangs een overeenkomst gesloten om in Portugal een complete kasverwarmingsinstallatie voor de cannabisteelt te installeren. 

De installatie wordt in een bestaande kas gemonteerd waarbij de integratie van de cv-installatie in lijn moest komen te liggen met de aanwezige constructieve delen van de kas. Begin dit jaar is begonnen met de werkzaamheden.

Jean-Pierre Schenkeveld van Calor Holland: "Iedere fase van de teelt heeft behoefte aan een strak temperatuurregime. Zo hebben wij voor de 'hardening-fase' een speciaal ontwerp gemaakt waarbij de focus ligt op de worteltemperatuur in plaats van de ruimtetemperatuur.

Als warmtebron wordt er in Nederland een compleet ketelhuis in een zeecontainer gebouwd en ‘Plug & Play’ afgeleverd op locatie. Dit maakte extra investeringen ter plaatse, zoals het bouwen van een kasconstructie om een ketelhuis in te plaatsen, overbodig."

Voor meer informatie:
Calor Holland B.V.
www.calorholland.com
sales@calorholland.com

Publicatiedatum: