Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met nieuwe Oreon Grow Light 3.0

Slateler Slamotra verhoogt lichtintensiteit

Bij Slamotra in Kruibeke (B) wordt op ruim 3 hectare verschillende soorten sla geteeld. Dit gebeurd al een aantal jaar succesvol onder LED-verlichting van Oreon. Eigenaar Franky Hens laat nu een groot aantal armaturen van zijn huidige lichtinstallatie vervangen voor de nieuwe Oreon Grow Light 3.0.

Door deze nieuwe opstelling met de nieuwste generatie LED-armaturen wordt de lichtintensiteit verhoogd binnen dezelfde installatie.

“Wij waren op zoek naar een hoge lichtoutput en die hebben we gevonden in de nieuwe armatuur van Oreon. Met een stijging van meer dan 20% aan lichtintensiteit zal ook de opbrengst aanzienlijk verhogen”, aldus Franky Hens.


 
Omdat de LED-armaturen actief worden gekoeld met water (door middel van een gesloten systeem), is er nu een werkelijke scheiding bereikt tussen licht en warmte. De warmte die door de waterkoeling wordt opgenomen, wordt hergebruikt (in plaats van vernietigd) en wordt via buizen onder het mobiele gotensysteem geleid, daar waar verwarming nodig is. Door deze werkwijze realiseert Slamotra een nog hoger rendement van onder andere het ras ‘Multicolor’. 


Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
Netherlands
T: +31 30 760 0660
[email protected]
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: