"IoT technologie wordt steeds belangrijker in de AGF sector"

In de AGF sector speelt klimaatbeheersing een belangrijke rol. Elitech is een Amerikaans bedrijf dat zich focust op realtime temperatuurmonitoring in de voedings-, medicijn- en AGF-branche. Een woordvoerder van het bedrijf: "De Internet of Things (IoT) technologie is een erkende toekomstige trend in de wereld. Het Internet of Things verwijst naar het alsmaar groeiende netwerk van fysieke objecten met een IP adres voor internetverbinding en de communicatie die plaatsvindt tussen deze objecten en andere apparaten en systemen met toegang tot internet. Momenteel wint deze technologie met een extreme snelheid aan populariteit in de hele samenleving, waarbij het de sector verandert en naar een heel nieuw niveau tilt. Zoals wij het zien kunnen de snelgroeiende IoT apparaten in het dagelijks leven gebruikt worden."

"Het belang van het Internet of Things blijft groeien omdat het helpt het leven eenvoudiger te maken via verbinden en smart apparatuur. We kunnen niet ontkennen dat we in een tijdperk van intelligente verbondenheid tussen alle dingen leven. In lijn met deze trend heeft Elitech een nieuwe RCW-360 serie geïntroduceerd."

"RCW-360 is een IoT temperatuur en vochtigheidsmeter die werkt met een 2G/4G-WIFI verbinding en geschikt is voor talloze situaties. Het is een typisch voorbeeld van het gebruik van IoT voor temperatuurmonitoring."

"Het systeem omvat temperatuur- en vochtigheidsalarmen, online bekijken van realtime gegevens en temperatuur- en vochtigheidsgegevensopslag. Het apparaat loopt op een lithium batterij met heel laag verbruik, waarmee realtime gegevens geüpload kunnen worden en alarmen nog lang werken nadat er geen stroom meer is."Voor meer informatie:
Elitech Technology, Inc.
alice@e-elitech.com  
www.elitechlog.com  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven