Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chef-kok Sofie Dumont wordt witloofteler voor één dag

Witloof klaarmaken kan ze als geen ander, maar het telen, dat is wat anders. Chef-kok Sofie Dumont strandt bij tuinbouwbedrijf Gheeraert, waar Stefaan en zoon Edouard haar groene vingers meteen op de proef stellen. Ze leert er hoe je witloof moet intafelen, kuisen en inpakken. Een dankbare job, zo blijkt!



Bron: Boerentrots

Publicatiedatum: