Sylvania

Nieuwe Gro-Lux-product LED Helios geïntroduceerd op GreenTech

Sylvania, leverancier van verlichtingsoplossingen voor onder meer de tuinbouwsector, bestaat dit jaar zestig jaar. Dat viert het bedrijf met de Gro-Lux-reeks lampen en armaturen, voor het eerst geïntroduceerd in 1959. Het nieuwste Gro-Lux-product in deze reeks, LED Helios, is als eerste te zien in de Sylvania-stand tijdens de GreenTech in Amsterdam van 11 tot en met 13 juni 2019.

De Gro-Lux LED Helios, het nieuwste verlichtingssysteem voor de tuinbouw, is voorzien van de meest geavanceerde ledtechnologie. De Gro-Lux LED Helios-lampen hebben de bekende T5-vorm, zijn hermetisch afgesloten tegen vocht en voorzien van een innovatief gaskoelingsysteem, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de traditionele metalen koellichamen, aldus Sylvania.

"De Gro-Lux LED Helios-lampen hebben de beste efficiëntie in hun klasse en een laag energieverbruik. Sylvania kan op maat gemaakte ledspectra bieden, zodat de Gro-Lux LED Helios-lampen geoptimaliseerd kunnen worden voor het betreffende gewas."

Sylvania’s Gro-Lux LED Linear, een van de eerste ontwikkelingen die in staat zijn om zowel de kracht als de doeltreffendheid van hogedruknatriumtechnologieën te evenaren, biedt een van de meest efficiënte fotosynthetische fotons in de branche, aldus de leverancier. "Kwekers hebben behoefte aan flexibele tuinbouwverlichtingssystemen en de unieke modulaire opbouw van de oplossing van Sylvania maakt een eenvoudige installatie mogelijk met de plug-and-play vrijheid om het spectrum te optimaliseren door het aanpassen van de ledmodules. Dezelfde standaardmodules zijn te gebruiken in combinatie met Sylvania’s ledarmaturen voor bovenverlichting, of afzonderlijk in kleinere installaties voor optimale ontwerpvrijheid."

Sylvania is op GreenTech te vinden in stand 8.235. Tijdens dit evenement is verlichtingsexpert James Hooker, R&D Manager Special Products bij Sylvania, beschikbaar om te praten over Sylvania’s zestig jaar aan innovatie in de tuinbouwverlichting: van de ontwikkeling van ’s werelds eerste tuinbouwlamp in 1959 tot en met de introductie van de nieuwste, geavanceerde ledlampen en -armaturen van vandaag. 

Voor meer informatie:
Sylvania Lighting
www.sylvania-lighting.com
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven