Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitruimen is meer dan aanzetten van een gewasversnipperaar

Tholen - De teeltwisseling is voor veel kwekers een arbeidsintensieve en hectische periode. Weterings is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines, waarmee het wisselen van de teelt op een efficiënte, arbeidsvriendelijke en veilige manier kan worden uitgevoerd. Ze hebben een diversiteit aan machines waarmee het teeltwisselingsproces in, voornamelijk groenten- en fruitkwekerijen, kan worden gemechaniseerd.


Rob van den Berg en Nick Weterings

Voorbereiding en afval logistiek
Versnipperen is één maar de hele logistiek rondom de teeltwisseling is twee. Bij Weterings Mechanisatie weten ze daar alles van. Medewerkers van Rob van den Berg van Weterings Mechanisatie vliegen de hele wereld rond om het vak van de teeltwisseling bij hun klanten onder de knie te brengen. De werking van een nieuwe gewasversnipperaar wordt altijd persoonlijk uitgelegd. Dit wordt ondersteund met behulp van videomateriaal voor het gebruik en onderhoud.

Rob: ”Binnen een kwartier is de versnipperaar in werking. Dat is niet ingewikkeld. De voorbereiding en het logistieke proces in de kas moet wel goed ingericht worden om het ruimen van het gewas veilig en snel te laten verlopen. Weterings helpt de klant daar ook bij. Met deze begeleiding helpen we onze klanten in deze drukke periode.”

En die uitleg is voor iedereen. De versnipperaars van Weterings gaan de hele wereld over.

Voor meer informatie:
Weterings Mechanisatie

Oude Hooislag 4
2691 NH ’s-Gravenzande
verkoop@weterings.nl 
Telefoon: 0174 - 416 481
www.weterings.nl