Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter start met San Siro excursies

Het afgelopen jaar zag De Ruiter het areaal van de gele blokpaprika San Siro flink toenemen. Het enthousiasme onder telers is volgens de veredelaar groot. De Ruiter wil San Siro-telers daarom graag ondersteunen met up-to-date kennis om het maximale uit het ras te halen. Vandaar dat De Ruiter dit jaar met grote regelmaat speciale San Siro excursies gaat organiseren.

Deze excursies staan onder de bezielende leiding van Geert Sweere. Geert is niet alleen een bekende teeltadviseur in paprika, maar ook – en vooral – een ervaringsdeskundige met San Siro. Afgelopen seizoen al begeleide Geert San Siro met veel succes op zo’n 10 hectare.

Eerste excursie
De eerste San Siro excursie vond half januari plaats. In een leerzame en gezellige rondgang keken telers met Geert Sweere mee naar de stand van het gewas en de verwachtingen voor de komende weken. Uiteraard was accountmanager Duco de Ruiter ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

In het gewas zagen de bezoekers de eerste bloei en de eerste zetting. De conclusie was dat er een goede start gemaakt was en dat er lekker actief geteeld moet gaan worden om te investeren in wortels om later de topproductie te leveren.

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
info@deruiterseeds.nl

 

Publicatiedatum: