Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra onderzoeksfaciliteiten voor Delphy

Het Improvement Centre van Delphy is uitgebreid met de toevoeging van twee klimaatcellen. In navolging van de onderzoeksfaciliteiten in de kas, lag bij Delphy de wens een extra verdiepingsslag te maken in de onderzoeken en onderzoeksmethoden. Met de twee klimaatcellen die afgelopen zomer door Certhon zijn gerealiseerd, kan Delphy meer kennis opdoen over daglichtloos telen en fysiologische aspecten van planten. Deze kennis kan vervolgens weer worden toegepast in de kasteelten.

De twee klimaatcellen zijn te vinden in de ontvangstruimte van het onderzoekscentrum. In de deuren van de cellen zijn kleine ramen geplaatst, zodat bezoekers kunnen zien welke proefopstelling er staat met welke gewassen. Enkele weken geleden zijn de eerste tomaten- en komkommerplanten geplaatst en zijn de onderzoeken gestart. Tijdens het teeltproces zal er veelvuldig overleg zijn tussen Delphy en Certhon, voor advies en kennisdeling.

Voor meer informatie:

Delphy
www.delphy.nl

 

Certhon
www.certhon.com
info@certhon.com

 

Publicatiedatum: