Dramm brengt nieuwe hogedrukreiniger met schuim op de markt

Desinfecteren met schuim

De nieuwe Dramm FOAM8L Compression Foamer bevat een rijk, dik schuim dat blijft plakken aan oppervlaktes en dat langzaam afbreekt, wat de contacttijd bij het desinfecteren van oppervlakten vergroot.

Net als bij een standaard hogedrukspuit wordt er druk gezet door middel van een handpomp. Verder werkt de FOAM8L echter anders. Wanneer de trekker wordt losgelaten, wordt de oplossing gemengd met de samengeperste lucht door middel van een speciaal ventiel. Anders dan bij overhevelende hogedrukspuiten die atmosferische druk gebruiken om lucht aan de vloeistof toe te voegen om schuim te creëren, gebruikt de FOAM8L samengeperste lucht van binnenin de tank, waardoor er meer lucht wordt toegevoegd en er een rijker schuim wordt gecreëerd.

De FOAM8L creëert een rijk, goed belucht schuim dat vastplakt aan verticale oppervlakten, de contacttijd verbetert en helpt om muren en spleten te desinfecteren.

In de FOAM8L past tot 5 liter oplossing en de hogedrukspuit wordt geleverd met drie verschillende ventielen. Lees meer over de FOAM8L en bekijk video's van de hogedrukspuit online.

Voor meer informatie: 
Dramm Corporation
2000 North 18th Street
Manitowoc, WI 54221
USA
920-684-0227 Phone
920-684-4499 Fax
800-258-0848 Order
www.dramm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.