Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gewasshredder verwerkt tot 3.500 m² per uur

Tholen - November is de maand van de teeltwisseling. In menig kas wordt rond deze tijd hard gewerkt om de oude gewassen op te ruimen en de systemen schoon te maken. Een van de krachten die wordt ingezet om het oude gewas op te ruimen is de Bio Bull CS 140. Deze gewasshredder, die 2.000 tot 3.500 m² per uur weet te verwerken, is nieuw in het assortiment van Hortimat.

Stef van der Linden van Hortimat: “Deze shredder is geschikt voor kassen van 0 tot 50.000 m2 en groter. Voor grotere oppervlaktes hebben we grotere machines. De Bio Bull CS 140 wordt het meest ingezet voor paprika-, tomaten-, en komkommergewas."

"De grote invoerruimte zorgt ervoor dat het product vloeiend door de shredder loopt. Hij heeft een professionele uitvoer-transportband en een krachtigere motor dan zijn concurrenten. Doordat de machine alleen op afstand bestuurbaar is, waarborgt het de maximale veiligheid. Ook is de shredder-unit volledig afgeschermd en voorzien van een noodstop en dergelijke.”

De machines van Bio Bull worden in een eigen fabriek vanaf niets opgebouwd. Daarmee wil het merk kwaliteit garanderen. In 15 jaar heeft het bedrijf een flink assortiment van shredder- en uitruim machines opgebouwd om gewas uit de kas te ruimen. De producten van Bio Bull zijn exclusief verkrijgbaar via Hortimat.

Voor meer informatie:
Hortimat
Vlotlaan 192
2681TV Monster 
Nederland
+31(0)174 38 71 10
+31(0)174 21 39 94
Publicatiedatum: