Uitbreiding met sensor- en connectiviteitsoplossing verwacht

Samsung breidt LED-lineups uit voor de indoor teelt

Samsung heeft nieuwe LED-lineups voor de tuinbouw aangekondigd, waaronder pakketten en modules met een breed spectrum en kleuren (monochrome) LED's. Geoptimaliseerd voor verlichting in kassen en verticale landbouw, bieden de nieuwe LED's een breder spectrum van licht voor gezondere plantengroei, verbeterde landbouwomgevingen en lagere verlichtingssysteemkosten.Het brede spectrum omvat een continu scala van golflengten van blauw en groen tot rood, waardoor een lichtmix ontstaat die geschikt is voor gebruik in de tuinbouw. Vergeleken met verlichting met een smal spectrum stimuleren de breed spectrum LED's van Samsung ​​gezondere en evenwichtigere plantengroei door fotosynthese te stimuleren, de immuniteit van planten te vergroten en de voedingswaarde te verhogen. Daarnaast kunnen de LED's helpen om de algehele teeltomgeving te verbeteren door telers in staat te stellen plantomstandigheden gemakkelijker te observeren en ziekten in een eerder stadium onder fel wit licht te herkennen. Als kosteneffectieve en zeer efficiënte alternatieven voor duurdere rode LED's, kunnen de breed spectrum LED's helpen de kosten van het volledige verlichtingssysteem van een teler te verlagen.

"De nieuwe tuinbouw-LED's van Samsung zijn een nieuwe manier om LED-verlichting te gebruiken om de plantenteelt te verbeteren tegen lagere systeemkosten", zegt Un Soo Kim, senior vice president van LED Business Team bij Samsung Electronics. "We zijn van plan ons aanbod voor de tuinbouw verder uit te breiden door de nieuwste smart LED-verlichtingstechnologie te integreren, waaronder de toonaangevende sensor- en connectiviteitsoplossingen van Samsung."

Naast de witte breed spectrum LED's heeft Samsung blauwe, rode en verrode LED's aan zijn tuinbouwfamilie toegevoegd om een ​​uitgebreide verscheidenheid aan golflengtecombinaties te bieden en te voldoen aan de verschillende behoeften van producten van tuinverlichting.

Omdat ze gebaseerd zijn op de LED-technologie van Samsung bieden de nieuwe breed spectrum en kleuren-LED's een hoge mate van betrouwbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor hoge temperaturen en vochtigheidsniveaus en voor landbouwchemicaliën die worden gebruikt in kassen en vertical farming.

Samsung's tuinbouw-LED-pakketten zijn nu in massaproductie voor verlichtingsproducenten en telers over de hele wereld. De modules worden beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019.

Voor meer informatie:
Samsung
www.samsung.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven