Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zalpak presenteert nieuw taps geplakt bakje voor zachtfruit op Empack

Verpakkingsfabrikant Zalpak uit Ruurlo zal dit jaar op de Empack aanwezig zijn met nieuwe frisse ideeën over vouwkartonnen verpakkingen. Voor het verpakken van zachtfruit is een nieuw taps geplakt bakje ontwikkeld waar een doorzichtig kunststof deksel opgeklikt kan worden o.a. zeer geschikt voor tomaatjes en druiven.

Om snacks en broodjes op een leuke manier te presenteren zijn nieuwe conische trays bedacht voorzien van klipsluiting en uitsparingen waar kleine bekertjes met saus in passen.

Zalpak is een speler van formaat geworden op de markt van bake-off verpakkingen en in zowel golf- als vouwkarton is men dit nu verder aan het uitbreiden.



Natuurlijk staan de verdere productiemogelijkheden van bedrukte skin- en blisterkartons, sleeve’s, 2-4- en 6 hoeken geplakte vouwdozen met en zonder venster en de aantrekkelijke kunststof verpakkingen, niet stil.

Recentelijk is een nieuwe 5 kleuren drukpers in gebruik genomen zodat men nog efficiënter in de verpakkingsmarkt kan opereren.

Zalpak heeft een geheel vernieuwde website, zie www.zalpak.nl
Publicatiedatum: