Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe staverpakking voor kwetsbare producten

De onlangs gelanceerde JASA 250 doy style-machine is een zeer veelzijdige machine. Door hetcombineren van diverse verpakkingsvormers opéén machine is het mogelijk om naast doy-verpakkingenzowel vlakke zakken als blokbodemzakkente maken. Dit alles met zeer korte omsteltijden. Hetomzetten van de ene naar de andere verpakkingsvormgebeurt hoofdzakelijk softwarematig.



Naast deze veelzijdigheid heeft de machine enkeleandere unieke kenmerken. Door de zeer compactebouwwijze is de machine eenvoudig in eenbestaande lijn te integreren. De bouwwijze maakthet ook mogelijk om de machine in een verlaagdeuitvoering te bouwen. Hierdoor kunnen ookkwetsbare producten als tomaten, appelpartjes endruivenop de machine verpakt worden.

Door de folie op de juiste manier te bedrukken kande verpakking als een totaalconcept gepresenteerdworden. Meerdere bedrukkingen kunnen achterelkaar op de rol gedrukt worden om de attractiviteitte verhogen.Zowel de doy-verpakking als de blokbodemverpakkingzijn stabiele stazakken die een goedeuitstraling in het supermarkt schap hebben. Doorde stabiele vorm en het grote bedrukkingsvlak zijnde verpakkingen een uitdaging voor iedere marketeerom er een goed verkopend concept van temaken.

Tomatenkweker Bert van der Brand heeft dit conceptreeds succesvol geïntroduceerd om onder deFresh Valley-naam zijn trostomaten te verkopen. Deverpakkingen bestaan uit een viertal bedrukkingendie op één rol geplaatst zijn. De bedrukkingen zijncartoonachtige tekeningen die een breed publiekaanspreken, van jong tot oud.

Bron: Nieuwsbrief Jasa
Publicatiedatum: