Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Packaging toont veelzijdige flowpacker op Empack

LC Packaging uit Nieuwerkerk a/d IJssel toont op de Empack Den Bosch een horizontale flowpacker van Rimopack uit Spanje. Deze flowpacker, type Agro, is uitgevoerd met 3 servomotoren en één draaistroommotor, voor respectievelijk de sealwielen, de sealbeitels, de automatische invoerband en de aftransportband. De machine is uitermate eenvoudig te bedienen via een kleuren touch-screen met duidelijke symbolen. De omsteltijden van deze flowpacker zijn door de servo techniek zeer kort. Slechts enkele parameters dienen via het touch-screen ingesteld te worden. De Rimopack flowpacker is verder voorzien van diverse opties. Zo wordt er o.a. geen verpakking gemaakt indien er geen product op de invoerband is geplaatst. Ook bij een fout geplaatst product past de machine zich automatisch aan. Hierdoor wordt stilstand tot een minimum beperkt. De machine is in RVS uitgevoerd en daardoor geschikt voor vele toepassingen. Deze flowpacker is geschikt voor het verpakken van losse producten en trays.



Weigma

Van Weigma (Spanje) presenteert LC Packaging diverse weegoplossingen. Weigma is producent van lineaire en multi-head wegers. Naast standaard weegoplossingen biedt het programma van Weigma ook product specifieke oplossingen. Om dat te illustreren wordt de Weigma MCS 8 multi-head getoond. Deze weger is speciaal ontwikkeld voor plakkerige producten die niet op een standaard multi-head weger verwerkt kunnen worden. Het product wordt via eenvoudig te reinigen stappenbanden naar de weegbakken getransporteerd. De weegbakken hebben een inhoud van 6 liter. De toevoerbanden en de weegbakken worden aangedreven door servomotoren. Het eindgewicht wordt bereikt door een combinatie weging. De MCS is speciaal geconstrueerd voor verse producten en daarom is er ook veel aandacht besteed aan de constructie ten aanzien van de reiniging. De MCS weger kan worden gecombineerd met een veelvoud aan verpakkingsmachines. Producten met een lengte tot 300mm kunnen door de MCS afgewogen worden. De MCS is leverbaar in een 8, 12, 14 en 16 kops uitvoering.

Affeldt

Tot slot is LC Packaging reeds meer dan 30 jaar de vertegenwoordiger van Affeldt (Duitsland). Affeldt is producent van lijnwegers en verschillende types verpakkingsmachines zoals; net clippers en verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

Standnummer K 1008

Voor meer informatie:
LC Packaging
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180 - 39 38 33
Fax: 0180 - 39 38 99
www.lcpackaging.nl
E-mail
Publicatiedatum: