Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

10.000 euro te winnen met Horti Venture Challenge

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen start op 2 februari met de Horti Venture Challenge. Via deze challenge krijgen (startende) ondernemers de kans om hun idee / innovatie en businessmodel uit te voeren. StartLife voert de challenge uit.



Het programma is voor new business initiatieven gericht op en voor het tuinbouwcluster: zowel start-ups als innovatieve initiatieven vanuit bestaande bedrijven uit de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U). Iedere innovatieve ondernemer in de tuinbouw kan zich tot 6 maart 2017 aanmelden via het aanmeldformulier op www.TopsectorTU.nl.

Programma
Tijdens het programma van twaalf weken werken ondernemers in een zelf samengesteld team aan hun idee / innovatie en businessmodel. De teams worden begeleid door twee vaste coaches en experts uit de sector. Ieder team krijgt ook een mentor tot zijn beschikking: een topondernemer uit de tuinbouw.

Start-ups en spin-outs
Start-ups zijn in staat om snel en beweeglijk te anticiperen in een snel veranderende wereld en marktbehoefte. Nieuwe economische bedrijvigheid ontwikkelt zich steeds vaker via een start-up strategie. Dat geldt zowel voor nieuwe startende bedrijven als voor spin-outs van bestaande bedrijven. De topsector wil via dit programma meer start-ups / spin-outs creëren in de sector T&U en de innovaties bij gevestigd bedrijfsleven versnellen.

Cross-overs
Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen wil via deze challenge ook de cross-overs met andere topsectoren zoals Agri&Food, Life Sciences & Health, Water en Chemie stimuleren, omdat juist op het grensvlak met andere topsectoren vernieuwing tot stand komt.

Finale
De Horti Venture Challenge wordt afgesloten met de finale op 15 mei 2017: met presentaties van de business ideeën voor een vakjury. Het winnende team ontvangt een prijs van € 10.000,-.

Voor meer informatie:
www.TopsectorTU.nl
Publicatiedatum: