Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontvang een SMS-herinnering over scherminstellingen

Eind 2015 heeft de Omgevingsdienst Haaglanden een SMS-dienst opgezet speciaal voor glastuinbouwbedrijven die assimilatiebelichting toepassen. Wie zich aanmeldt voor deze gratis SMS ontvangt een extra herinnering over scherminstellingen en kan deze aanpassen naar het betreffende moment in het seizoen. Deze dienst is voor alle ondernemers en geïnteresseerden in Nederland beschikbaar.

Er zijn diverse momenten in het belichtingsseizoen dat ondernemers scherminstellingen moeten aanpassen. Denk hierbij aan wisselingen in de donkerte periode, de zomer- en wintertijd wisseling en de start en het einde belichtingsseizoen. Met deze dienst wil Omgevingsdienst Haaglanden ondernemers erop wijzen dat scherminstellingen mogelijk gewijzigd dienen te worden bij het veranderen van de seizoenen en andere momenten.

Wie gebruik wil maken van deze dienst kan een SMS sturen naar 1008 met de tekst 'ODH LICHT AAN'. Afmelden kan eveneens door een SMS te sturen naar 1008 met de tekst 'ODH LICHT UIT'. Lees hier meer over de SMS dienst.

Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: