Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polen worden gecompenseerd voor Russisch embargo

Volgens de voorzitter van het Agrarische Marktagentschap (AMA) zijn de resterende volumes, die nog steeds kunnen worden teruggetrokken en die in aanmerking komen voor compensaties voor de verliezen, die werden veroorzaakt door het Russisch embargo, de volgende: 3.421.915 ton appelen en peren, 93.765 ton tomaten, wortelen, paprika's, komkommers en augurken en 0,23 ton kool, bloemkool, broccoli, champignons en bessen.

Verzoeken voor de genoemde producten kunnen dus nog steeds worden ingediend bij de directeuren van de juiste territoriale AMA-tak, afhankelijk van de vestigingsplaats van het bedrijf, uiterlijk zeven dagen voor de terugtrekkingsdatum. De terugtrekking van de producten, ten gunste van gratis distributie of andere doeleinden, moet op 30 juni 2016 zijn voltooid. AMA zal actuele informatie over de situatie op haar website blijven publiceren.
Publicatiedatum: