Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open brief van Storex aan Van Amerongen CA Technology

Onlangs presenteerde Van Amerongen CA Technology hun nieuwe ACR systeem. Peter Kooijman van Storex reageert door middel van onderstaande open brief op de beweringen.

"Tijdens de Appeldag op 28 juni jl. in Cothen publiceerde u een nieuwsbrief waarin u het nieuwe ACR systeem vergelijkt met het door ons gevoerde DCS ( Dynamic Control System). De daarin gemaakte vergelijkingen zijn jammer genoeg op vele punten onjuist en uiterst suggestief. Bij navraag heeft u aangegeven dat u als startend verkoper van het ACR systeem deze manier van communiceren noodzakelijk acht.

Om deze redenen zien wij ons genoodzaakt te reageren. Wij vinden het belangrijk onze doelgroep, de serieuze fruitbewaarders, correcte informatie te verstrekken.
In 10 punten geven wij aan waarom juist DCS een beter fruitbewaarsysteem is en uw informatie niet correct is, ja zelfs gevaarlijk voor het bewaarresultaat.

Sinds 2009 heeft Storex met FBR Wageningen (Instituut voor o.a. onderzoek naar fruitbewaring en bewaar begeleiding) en EMS (fabrikant gas meetapparatuur) uit Sint-Annaland een samenwerking waarbij een meetsysteem werd ontwikkeld om automatisch het ethanolgehalte te meten: "DCS Automatic". Een belangrijke ontwikkeling voor nauwkeurige kwaliteitsbewaking. Inmiddels hebben fruitbewaarders over de gehele wereld voor DCS Automatic gekozen waaronder Vincent, de grootste appelteler in Quebec. Daarnaast zijn er 7 DCS systemen geleverd voor 14 koelcellen.

Fruitbewaarders die meer willen weten over de vele voordelen van het veilige DCS Automatic systeem worden van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. Er is uitvoerige informatie beschikbaar. Één telefoontje is voldoende."

Lees hier de complete brief
Publicatiedatum: