Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo van der Voort winnaar I-Demodagen reisactie Duijndam Uitzendgroep

Vorige week vonden bij de Demokwekerij Westland de I-Demodagen plaats. Ruim 500 personen hebben het succesvolle evenement bezocht, diverse lezingen gevolgd, onderzoeken bekeken en kunnen netwerken.

Tijdens de I-demodagen maakten de bezoekers aan de Duijndam stand kans op een wellness voor twee personen naar Polen. "In de tuinbouw werken veel Poolse medewerkers en de band tussen de glastuinbouw en Polen is niet te missen. Daarom denken we dat een bezoek aan Polen interessant is voor de sector", verklaarde Algemeen Directeur Karel Duijndam eerder. "De reis is daarmee niet alleen ter vermaak, maar ook ter lering."


Uitreiking 'reischeque' Karel Duijndam aan Leo van der Voort bij Levoplant

Uit de ruim 50 bezoekers die een kaartje hadden ingevuld, is een winnaar getrokken. Het is geworden: Leo van der Voort, oprichter van de bekende potplanten- en Phalaenopsiskwekerij. "Ik ben compleet maar aangenaam verrast met deze prijs" reageert Leo. "Nu ik een jaar geleden wat meer afstand van het bedrijf heb genomen, ga ik samen met mijn vrouw zeker genieten van deze mooie prijs. Duijndam Uitzendgroep ken ik natuurlijk ook al wat jaren en ik wil hen bij deze hartelijk bedanken!"

De reisactie was door Duijndam Uitzendgroep opgezet om de kersverse participatie bij de Demokwekerij Westland te vieren. De professionele uitzender is van oudsher actief in de glastuinbouw en bemiddelt in de sector steeds vaker op hogere en bredere functieniveaus. "Naast alle technologische ontwikkelingen, bestaat onze toegevoegde waarde o.a. uit onze kennis van de markt, functies en relevante ontwikkelingen binnen onze branche, zoals bijvoorbeeld de steeds strenger wordende regelgeving op het gebied van cao-beloning" aldus Duijndam.

Duijndam Uitzendgroep heeft zich de afgelopen 17 jaar ontwikkeld tot een professioneel, volwaardig en full service uitzendbureau. Op zes vestigingen in Nederland en Polen werken 40 collega's dagelijks actief samen om alles in goede banen te leiden. In diverse branches, waaronder de Westlandse AGF en (glas)tuinbouwsector, is Duijndam Uitzendgroep van oudsher een begrip. De dienstverlening gaat echter verder en zo wordt bemiddeld in nagenoeg alle sectoren, functiegebieden en -niveaus. Duijndam Uitzendgroep werkt behalve in het Westland ook samen met verschillende opdrachtgevers in andere delen van Nederland, waaronder logistieke dienstverleners, vooraanstaande technische bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven.

Voor meer informatie:
Frank Olsthoorn
Duijndam Uitzendgroep
Kerklaan 49
2291 CE Wateringen
Tel. 0174-870048
Fax. 0174-270368
www.duijndamuitzendgroep.nl
frank@duijndamuitzendgroep.nl
Publicatiedatum: