Bij ‘The Recruiting Specialist’ komt de klant altijd van rechts

Niet alleen kijken naar functie-eisen en profiel, maar juist naar de heersende mentaliteit en verwachtingen binnen een bedrijf. Past een kandidaat daar bij, is de perfecte match mogelijk? Het is de eigen en unieke aanpak van 'The Recruiting Specialist' die anders maar ook succesvoller is dan die van anderen.

Pas als consultants Frans Neijenhuis en Marinus Geurtsen 100 procent zeker zijn volgt de bemiddeling. Veeleisende bedrijven en gemotiveerde kandidaten in de AGF, Sierteelt, Transport & Logistiek en Distributie & Warehousing uit Nederland, Duitsland, Belgiƫ en Spanje hebben elkaar daardoor afgelopen jaren gevonden.

Voor het jonge en dynamische The Recruiting Specialist is service op maat de gewoonste zaak ter wereld. Het is de directe verklaring van het hoge slagingspercentage waarvoor steeds meer opdrachtgevers uit binnen- en buitenland komen. Veel opdrachtgevers keren terug met nieuwe opdrachten, wat goed past bij het continue streven naar verbetering van de dienstverlening en het opbouwen van langdurige hechte werkrelaties.

Frans Neijenhuis en Marinus Geurtsen putten beiden uit hun jarenlange ervaringen op de werkvloer en in functies op kader-, beleids- of managementniveau. De diepte in gaan tijdens de gesprekken en discretie zijn twee vaste randvoorwaarden. Laagdrempelig en met korte lijnen werken, maar zonder bureaucratie en dure overhead, bezorgen The Recruiting Specialist een groeiende naam en faam, zelfs in een moeilijke tijd van economische recessie.

Frans Neijenhuis groeide letterlijk op in de sierteelt en werkte vele jaren in diverse functies in de internationale bloemen- en plantenhandel. Die uitgebreide kennis en ervaring leverden hem een goed inzicht in wensen, eisen en behoeften van mens en bedrijf op. Zijn zeer uitgebreide netwerk is belangrijk bij het succesvol invullen van interessante vacatures ( MBO+, hogere leidinggevende en uitvoerende kaderfuncties) in de hele sierteelt en AGF.

Marinus Geurtsen werkte bijna 30 jaar in verschillende leidinggevende functies bij logistieke dienstverleners. Nu zorgt hij voor de perfecte match bij het plaatsen van operationeel personeel tot transportmanagers en van logistiek- tot salesmanagers. Ook een breed scala functies in Warehousing, planning, Customer Service en op directieniveau is door hem succesvol ingevuld. De kleinschalige, maar deskundige en betrokken werkwijze van The Recruiting Specialist zit hen vanaf het allereerste begin als gegoten.

Voor meer informatie:
The Recruiting Specialist
De Houtakker 51
6681 CW Bemmel
+31 481 471152
www.therecruitingspecialist.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven