Uren- en productregistratie: overzicht voor werkgever, motivatie voor medewerkers

Hofland Freesia huurt nu geruime tijd Poolse arbeidskrachten in, maar zag daarvoor altijd op tegen de bijkomende HRM-zaken, zoals de urenregistratie van de medewerkers. Bij uitzendbureau NL Jobs vond hij een luisterend oor. Het resultaat? Een unieke combinatie van levering van mens èn techniek, waardoor de urenregistratie in een druk op de knop is verwerkt. Om nog meer inzicht te verkrijgen in haar bedrijfsvoering wilde Hofland Freesia verder ontwikkelen. De urenregistratie wordt gekoppeld aan het productieproces, waardoor de inzet van uren kan worden beoordeeld en de kostprijs dus nauwkeurig bepaald. Het systeem wordt op maat uitgebreid. "Deze service ben ik bij een ander nog niet tegengekomen. Het scheelt mij zoveel werk" aldus Marinus Hofland.

Ontzorgen
Er verandert veel in de wet- en regelgeving op het gebied van arbeid, verzuimprocessen, loonadministratie en persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent continu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en het doorvoeren. Wat kost u dat? En wat voor effect ziet u bijvoorbeeld bij de piekbelastingen binnen uw bedrijf? Natuurlijk, uitzendbureaus helpen u graag met het wegnemen van deze zorg. Wat bieden ze u nog meer? Bovenstaande is een van de extra, nieuwe voordelen die het uitbesteden van personeelsbeleid en -administratie een uitzendbureau als NL Jobs u kan bieden.

Geautomatiseerde urenregistratie
Niet-geautomatiseerde urenregistratie is een tijdrovende activiteit voor uw bedrijf. Zeker wanneer honderden uitzendkrachten tegelijkertijd op uw bedrijf werkzaam zijn. NL Jobs heeft jarenlange ervaring met de processen van haar klanten en kan, door de samenwerking met Nitea, het zusterbedrijf dat de ict-wensen vertaalt, een oplossing bieden die u geld bespaart. Denk bijvoorbeeld aan de levering van uitzendkrachten in combinatie met een urenregistratiesysteem via tags, mobiele telefoons of vingerafdruk. Bij Work NL logt de medewerker op eenvoudige wijze in en uit. De registratie kan op elk gewenst moment worden bekeken, geprint of verstuurd naar NL Jobs voor de verwerking. Dit levert u wat betreft productie en arbeidsinspanningen aanzienlijk financieel voordeel op.
Lopen uw medewerkers graag een stapje harder?

Het systeem kan, naast de urenregistratie op productregistratieniveau worden uitgebreid. Voor u betekent dit direct nog meer overzicht tegen aantrekkelijke kosten. U wilt uw productie verhogen en medewerkers tevreden houden? Het kan zelfs als extra motivatieprogramma voor arbeidskrachten worden ingezet. Ook de medewerker ziet zijn productiviteit in een oogwenk en voor een extra waardering loopt iedereen toch nog een stapje harder?


Links geautomatiseerde urenregistratie. Rechts Marta Opieka, medewerkster bij Combivliet: "Mijn werkgever geeft een bonus als ik goede prestaties lever. Het is een waardering waar ik graag mijn best voor doe en Ik kan zelf via het systeem zien of dat lukt."

Meer weten?

NL Jobs houdt zich bezig met: werving en selectie van arbeidsmigranten, huisvesting en vervoer van medewerkers, hulp bij gemeentelijke registraties en correcte verloning. Ook begeleiden wij u door middel van zogenaamde 'jobmates' in de communicatie tussen u en uw medewerkers, we denken mee en anticiperen op de planning, bieden ondersteuning door middel van eenvoudige tot op maat gemaakte registratiesystemen. En dat alles tegen aantrekkelijke en concurrerende prijzen.

Meer weten? Ronald Nagtegaal, commercieel manager, vertelt u hier graag meer over!

Voor meer informatie:
NL Jobs
Tuindersweg 49
2676 BD Maasdijk,
t 0174-526595
m 06 -49215250
ronald@nl-jobs.com
www.nl-jobs.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven