Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe CEO en nieuwe productlijnen voor Valoya

Greenlux Lighting Solutions zal dit jaar op de GreenTech niet alleen hun nieuwe Valoya-producten presenteren, maar ook hun nieuwe CEO. Met ingang van 1 juni is Kari Kylä-Kaila benoemd tot de nieuwe Chief Executive Officer van het bedrijf

Met een carrière van meer dan twee decennia in de verlichtingsindustrie, gecombineerd met zijn dienstverband bij Greenlux, brengt Kylä-Kaila veel ervaring mee.

Naast een nieuwe CEO heeft Valoya, onderdeel van Greenlux Lighting Solutions, ook een nieuwe productlijn om te presenteren. De nieuwe UV-productlijn bestaat uit UV-producten die het volledige spectrum van 280nm tot 400nm dekken, inclusief een unieke 3-kanaals optie voor nauwkeurige controle.

Voor 1:1 HPS-vervanging zijn er de RX325 & RX600 Wide Beam series. Deze bieden volgens de makers 'tot 50% elektriciteitsbesparing' met een uniforme lichtverdeling. "Ideaal voor kassen."

Wat betreft het hoogefficiënte witte licht, heeft het team het Lumi-GH spectrum beschikbaar, dat conventionele HPS-lampen overtreft en robuuste plantengroei bevordert met een perfect uitgebalanceerde Rood: Ver-rood (R:FR) ratio.

Ook is er een spectrum speciaal voor kassen gepresenteerd. "Het Solray385FR spectrum biedt een visueel aantrekkelijk wit licht terwijl het een hoger suikergehalte en een langere houdbaarheid in fruit en groenten bevordert."

Voor fluorescentievervanging biedt de Lumi-CS een superieure oplossing. "Het simuleert traditionele fluorescentielampen met superieure prestaties en efficiëntie in vergelijking met fluorescentiebuizen."

Telers die op zoek zijn naar meer opbrengst en snellere groei kunnen kijken naar het Lumi-VF spectrum, dat een uitgebreid scala aan golflengtes biedt voor gezonde plantontwikkeling, versnelde groei en toegenomen biomassa.

Valoya (Greenlux Lighting Solutions) zal nieuwe innovaties onthullen in hal 5, stand 214 op GreenTech 2024.

Voor meer informatie:
Valoya

Greenlux Lighting Solutions
Mekaanikonkatu 1, 00880 Helsinki, Finland
Tel.: +358 29 3700 670
[email protected]
www.greenlux.com
www.valoya.com

Publicatiedatum: