Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De meeste winst valt te behalen in het bij elkaar brengen van alle data"

Handmatige inventarisatie en het tellen van planten behoren tot de meest tijdrovende en foutgevoelige activiteiten. Dit leidt vaak tot verspilling van middelen en financiƫle verliezen wanneer het niet nauwkeurig gebeurt. Wat als softwaretechnologie de kennisachterstand overbrugt en repetitieve taken zou kunnen automatiseren?

Software kan een verschil kan maken in het vereenvoudigen van deze processen. Daarom is Mprise Agriware een samenwerking aangegaan met Corvus Drones om kwekers een oplossing te bieden waarbij drones kieming van jonge planten accuraat kan tellen en de gegevens voeden naar het Agriware Business Central ERP-systeem.

Deze aanpak maakt realtime optimalisatie van resultaten, verfijning van productieplanning en verbeterde voorraadnauwkeurigheid mogelijk. De meeste winst valt te behalen in het bij elkaar brengen van alle data. Dit is cruciaal voor betere besluitvorming en operationele efficiƫntie.

De verschillende voordelen van de samenwerking worden hier nader uiteengezet.

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
www.mprise-agriware.com


Corvus Drones
www.corvusdrones.eu

Publicatiedatum: