Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
C.H.O. Green Development en Noordhuys ondertekenen 5-jarig contract

“Leren op de werkvloer tiktokkificeren”

C.H.O. Green Development versterkt de samenwerking met Noordhuys door de ondertekening van een 5-jarig contract. Voor het bedrijf, dat internationaal al actief is, is het de eerste Nederlandse contractpartner.

"Wij zijn trots op het vertrouwen dat een partij als Noordhuys met het tekenen van het contract laat zien in de toegevoegde waarde van onze digitale oplossingen," zegt Ardie van Honk, mede-oprichter van adviesbureau C.H.O. Green Development.


Jeroen Schilders, Freark Bruinsma, Ardie van Honk (C.H.O.), Christiaan Luyendijk (Noordhuys) en Arno Wouters (C.H.O.)

Brug slaan tussen theorie en werkvloer
De oplossingen van C.H.O. zijn er op gericht de prestatie van machines en personeel te verhogen door continu leren op de werkvloer te ontsluiten in de taal en op de manier die het beste bij de gebruiker past.

"Door leren op de werkvloer te tiktokkificeren (just enough, just in time, just for you) wordt het makkelijk stappen te leren die noodzakelijk zijn voor het werk. Een Poolse seizoenswerker die in Nederland komt werken weet vooraf precies in welke omgeving die komt werken, wat zijn of haar contact is, wat de hygiëne- en veiligheidsprotocollen zijn en hoe hij of zij een tomaat moet plukken. En dat allemaal op de eerste werkdag. Zo zijn seizoenswerkers sneller op vlieghoogte en blijven ze gemakkelijk op vlieghoogte."

Hogere productiviteit
Door handleidingen van machines op te knippen in kleine stukjes en te vertalen in elke taal en op verschillende vormen aan te bieden zal de uptime van een machine omhooggaan, geeft Ardi nog een voorbeeld. "Er hoeft niet altijd meer gewacht te worden voordat de technische mensen van de leverancier ter plekke zijn." In dit Nederlandse project werkt het adviesbureau samen met een andere partij in de agrisector om stapsgewijs op 'technical business support door te pakken.'

Onder dit contract zal Noordhuys actief meewerken aan de ontwikkeling van de 'Personal Performance Module'. Deze module is ontworpen om personeel en seizoenswerkers op een positieve en speelse wijze snel op vlieghoogte te brengen en te houden. "Dit zal bijdragen aan de snelheid, veiligheid en de kwaliteit van het werk in de kassen."

Ardie van Honk, met zijn ruime ervaring in de glastuinbouw, kijkt uit naar de start van deze samenwerking met het team van Christiaan Luyendijk. "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt om de efficiëntie en productiviteit in de kassen van Noordhuys verder te verbeteren."

Internationaal
C.H.O. Green Development is internationaal ook actief, bijvoorbeeld bij een project in het Chinese Shangang. De gelijkenis tussen het project daar in China en hier bij Noordhuys zit hem in het feit dat 'individueel leren' centraal staat, legt Ardie uit. "In China willen we de huidige boerengemeenschap van de traditionele landbouw omscholen naar de wat meer hightech glastuinbouw. Het verschil zit hem daarin dat we in China ook met onze joint venturepartner aan het kijken zijn om een kas neer te zetten om die gemeenschappelijk te beheren."

Voor meer informatie:
Ardie van Honk
C.H.O. Green Development
[email protected]

Noordhuys
[email protected]
www.noordhuys.nl