Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
C-LED

Drie nieuwe LED-producten mee naar GreenTech

"Dit jaar is ons bedrijf voor het eerst aanwezig als exposant op de Greentech 2024, die van 11 tot en met 13 juni plaatsvindt in Amsterdam, een van de belangrijkste en meest prestigieuze beurzen voor de hightech tuinbouw. Op de beurs zullen we een aantal innovaties zoals een nieuwe lamp voor vertical farming, een specifieke lamp voor zeer vochtige omgevingen en een systeem voor een efficiëntere irrigatie voorstellen", zeggen Raffaello Montanari en Cristian D'Elia van C-LED.

"We zullen aanwezig zijn met een speciale stand (hal 5, stand 101) waar we het hele gamma C-LED producten zullen tonen, van de lampen voor microvermeerdering tot lampen voor vertical farms en hoogrendementslampen voor de kasteelt. Het is de perfecte gelegenheid om enkele innovaties te presenteren, want C-LED zal vanaf juni 2024 drie nieuwe producten op de markt brengen."

Ten eerste is er een nieuwe lamp voor vertical farming, waarvan het belangrijkste kenmerk zijn hoge efficiëntie is. Hierdoor kunnen telers een hogere fotonflux bereiken met een lager energieverbruik. Dit vertaalt zich in een hogere fotosynthesesnelheid, waardoor de gewasopbrengst wordt gemaximaliseerd en de teeltcycli worden verkort.

De tweede innovatie betreft een oplossing voor de kamers waar geënt wordt, de stekken zich ontwikkelen en de beworteling plaatsvindt. De bijzonderheid van de lamp is de hoge IP-beschermingsgraad, die hoge prestaties garandeert, zelfs in omstandigheden met extreme vochtigheid (rond 90%).

"Maar de innovaties betreffen niet alleen LED's, want het zal ook een gelegenheid zijn om een irrigatie-efficiëntiesysteem te lanceren, waarbij de trays en de containers met zaailingen in kwekerijen worden gewogen om de mate van verdamping te analyseren. De gegevens worden opgeslagen en verwerkt zodat de operator de gezondheid van de planten kan beoordelen en kan beslissen of en wanneer er geïrrigeerd moet worden, waardoor er op water kan bespaard worden", vervolgt Montanari.

C-LED is standhouder op de GreenTech in Amsterdam: hal 5, stand 101. Op de stand zullen ook de mannen van AGRO-LED te vinden zijn.


Mark van der Ende en Roy Visser van AGRO-LED, hier eind 2021 met armaturen van C-LED.

Voor meer informatie:
C-LED
Via Gambellara 34
40026 Imola (BO) – Italië
Tel: +39 (0)542 654980
[email protected]
www.c-led.it

AGRO LED B.V.
Bovendijk 35C
2295RV Kwintsheul
+31 (0)6 300 82 098
[email protected]
www.agroledbv.nl

Publicatiedatum: